Grip op fysieke beveiliging

Hoe weet je of je de goede dingen goed doet op het gebied van beveiliging?

Een organisatie loopt risico’s als ze de dreigingen niet kent of verkeerd ingeschat. Hoe weet je of je goed genoeg beveiligd bent als je niet weet welke reële risico’s je loopt? Hoe weet je welke en hoeveel maatregelen je moet treffen om de regie te nemen en in control te komen? Hoe weet je of je niet te veel maatregelen neemt en of het allemaal niet een beetje minder kan? Wij helpen je om antwoorden op die vragen te vinden.

Niet door meer beveiligingsmaatregelen voor te stellen, maar door de risico’s beter te regisseren. Want beveiliging is het op basis van een reële risico inschatting selecteren en implementeren van de juiste mix van maatregelen. Theoretisch misschien niet eens zo ingewikkeld maar in de praktijk toch vaak lastig. Een verkeerde aanpak of te weinig inzicht levert simpelweg te veel risico’s of te hoge kosten op. Wij helpen organisaties om de goede dingen goed te doen. Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

"Het is onze missie om iedere organisatie beter te beveiligen, door risico's inzichtelijk te maken, zodat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden."

Waar we voor zorgen

Wij zorgen voor een betere beveiliging door de risico’s centraal te stellen en de maatregelen daar een afgeleide van te laten zijn. 

Met alles wat wij doen zorgen we ervoor dat organisaties goed genoeg beveiligd zijn tegen verwachte en onverwachte risico’s. Op een reële manier, in de juiste proporties.

Visie

Door de beveiligingsrisico’s inzichtelijk en beheersbaar te maken en te houden geven we meer zekerheid. We zorgen voor de continuïteit van de processen en beschermen de belangen van de organisatie. Want het grootste risico is het risico dat je niet regisseert. Beveiliging wordt niet beter door meer maatregelen voor te schrijven, maar door risico’s (beter) te regisseren.

Doelstelling

Het is onze doelstelling organisaties te helpen hun beveiligingsrisico’s zo goed mogelijk beheersbaar te maken en te houden. Omdat ondernemen risico’s nemen is, doen we dit op basis van een reële risico inschatting waarbij we de onacceptabele risico’s beheersbaar maken door te adviseren over de juiste beveiligingsconcepten en door die te implementeren.

Wat we voor je kunnen betekenen

Ons complete pakket aan dienstverlening

Met Security Management as a Service bieden we de oplossing door de gehele regie over beveiliging voor je uit handen te nemen.

We stellen beveiligingsbeleid en dreigingsprofielen op en richten op basis daarvan bijbehorende programma’s van eisen in.

We voeren de risicoanalyses voor je uit, geven je beveiligingsadviezen,  stellen beveiligings- en verbeterplannen voor je op.

Diensten als consultancy,  productontwikkeling en het managen van projecten bieden we op basis van een vastgesteld uurtarief.

We voeren audits en incidentanalyses uit, helpen je bij de risicoacceptaties en zorgen voor bewustwording en training.

Weten hoe we jou kunnen helpen? Neem contact met ons op

error: Content is protected !!