Snelle verkenning fysieke beveiliging

Wij helpen organisaties bij het analyseren van criminele risico’s die het gevolg zijn van bewust menselijk handelen. Beveiliging verbeteren wij door te analyseren welke risico’s realistisch zijn en door te adviseren wat je daartegen kunt doen. Door deze risico’s op de juiste waarde te schatten, stellen we organisaties in staat deze risico’s onder controle te krijgen en te houden. Op die manier zorgen we voor meer zekerheid.

Natuurlijk helpen we je graag om het proces voor jouw organisatie onder controle te krijgen. Om te bepalen of, en zo ja, waar, onze hulp nodig is, kun je zelf al het één en ander doen. Beantwoord de vragen uit de snelle verkenning. Lees voor het beantwoorden de toelichting. Een nee houdt in dat er in ieder geval nog werk te doen is en daar kunnen we uiteraard bij helpen. De uitkomst geeft je snel zicht op wat de status van risicobeheersing van fysieke beveiliging binnen jouw organisatie is. Zo weet je wat er al gedaan is en wat er nog gedaan kan worden om het te verbeteren.

De snelle verkenning doen?

Download hieronder de snelle verkenning. Beantwoord de vragen en je weet waar de beveiliging verbeterd kan worden. 

Snelle verkenning fysieke beveiliging

Download

Vul je email in en we sturen je de download link:

Wil je liever in een gesprek de vragen met ons doornemen dan kan dat natuurlijk ook. Neem contact met ons op om een gesprek in te plannen waarin we geheel vrijblijvend:

    1. Inzicht verschaffen in de risico’s voor jouw organisatie;
    2. Aangeven welke beveiligingsmaatregelen daarbij passen;
    3. Je laten zien hoe het beveiligingsproces voor jouw organisatie kan werken

Je kunt natuurlijk ook gelijk vragen of we je willen helpen

Het programma fysieke beveiliging
error: Content is protected !!