Ons complete pakket aan dienstverlening

Met een compleet pakket helpen wij organisaties op het gebied van beveiliging. Door uit te gaan van de reële risico’s zorgen we voor meer zekerheid. Om het overzichtelijk te houden hebben we onze dienstverlening onder verdeeld in onderstaande categorieën. Daarbinnen leveren we de concrete producten en diensten die nodig zijn om grip te krijgen (en te houden) op fysieke beveiliging. Klik op de gewenste categorie voor meer informatie of neem direct contact met ons op.  

Met Security Management as a Service bieden we de oplossing door de gehele regie over beveiliging voor je uit handen te nemen.

We stellen beveiligingsbeleid en dreigingsprofielen op en richten op basis daarvan bijbehorende programma’s van eisen in.

We voeren de risicoanalyses voor je uit, geven je beveiligingsadviezen,  stellen beveiligings- en verbeterplannen voor je op.

Diensten als consultancy,  productontwikkeling en het managen van projecten bieden we op basis van een vastgesteld uurtarief.

We voeren audits en incidentanalyses uit, helpen je bij de risicoacceptaties en zorgen voor bewustwording en training.

Producten en diensten portfolio

Weten wat we doen tegen welke vergoeding?

Download het producten- en dienstenportfolio hieronder waarin we laten we zien op welke wijze wij organisaties helpen met het bereiken van een goede beveiliging en met welke vergoeding rekening moet worden gehouden. 

Producten en dienstenportfolio

Download

Vul je email in en we sturen je de download link:

Je kunt natuurlijk ook gelijk vragen hoe we je het beste kunnen helpen

error: Content is protected !!