Dreigingsprofielen voor beveiliging

Dreigingsprofielen geven inzicht in de werkwijze van een dader (de modus operandi). Welk type daders zien we met welk middel in staat om welke dreiging uit te oefenen?

Wij maken specifieke dreigingsprofielen met daarin de realistische combinaties van dreigingen, dadertypen en aanvalsmiddelen voor jouw organisatie. Voor veel organisaties en sectoren hebben we inmiddels al generieke dreigingprofielen opgesteld. De kennis en ervaring die we daarbij hebben opgedaan, gebruiken we om een passend dreigingsprofiel voor jouw organisatie te maken.

De dreigingsprofielen worden gebruikt om risicoanalyses uit te voeren. Op basis daarvan worden beveiligingsadviezen gemaakt. Wanneer je als organisatie weet welke dreigingen realistisch zijn, en hoe hoog de risico’s hiervan zijn, ben je in staat om de meest optimale combinatie van maatregelen te treffen. We helpen je daar graag bij.

Grip op beveiliging

Natuurlijk kun je voor jouw organisatie ook gebruik maken van onze algemene dreigingsprofielen of je eigen dreigingsprofiel maken. Als we al een dreigingsprofiel voor jouw sector hebben opgesteld, stellen we die gratis ter beschikking.

Behoefte aan een dreigingsprofiel? Neem contact met ons op

Ons complete pakket aan dienstverlening

error: Content is protected !!